RVS Balustrade op een plat dak

RVS Balustrade op een plat dak

RVS Balustrade op een plat dak

Balustrades zijn hekken of muurtjes die voorkomen dat je bij een hoogteverschil naar beneden kunt vallen. Een balustrade wordt veel gebruikt aan de rand van een plat dak, balkon, dakterras, galerij, trap of vide als valbeveiliging.

Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bovendien op maat te bestellen. Een balkonhekwerk is een hekwerk dat om balkons of dakterrassen wordt gebruikt. Er zijn verschillende modellen met een ronde spijl maar ook hekwerken met stripspijlen.

Meestal worden ze gemaakt van RVS of staal. Deze vaak kleinere balkonhekken worden toegepast voor openslaande ramen of deuren en worden vaak in- of op de dag gemonteerd zoals we dat technisch benoemen. Een glazen balustrade heeft een transparante uitstraling en is afgemonteerd met RVS Glasklemmen.

Duurzame RVS Balustrade

Een RVS balustrade is een duurzame balustrade vervaardigd uit hoogwaardig RVS. De hekwerken zijn roestvrij en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben de RVS balustrades een strakke industriele uitstaling. Een striphekwerk of stripbalustrade lijkt op een stalen balkonhekwerk. Het verschil is dat de spijlen zijn vervangen door stripstaal.

We zien ook steeds vaker dat er een RVS Balustrade op een deel van een plat dak wordt aangebracht. Er wordt dan een tuintje op het dak aangelegd. Dit heeft veel verschillende voordelen. Het wordt ook wel een groen dak genoemd. Zeker in grote steden wordt dit steeds vaker toegepast. Van een Groen dak Den Haag kijkt inmiddels niemand meer op. De Groendakspecialist helpt je, om een geheel duurzaam dak te realiseren.

RVS Balustrade balkon

Een RVS Balustrade op een balkon is gemakkelijk te onderhouden en niet vatbaar voor beschadiging. RVS24.nl biedt veel verschillende ontwerpen, kleuren, maten en diktes. De verschillende producten hebben ieder hun eigen toepassing.

Of je nu op zoek bent naar RVS schuttingen, balkonhekken, balustrades of glazen balustrades, met ons brede assortiment RVS schuttingsystemen realiseer je het beste resultaat. Er zijn talloze combinaties mogelijk. Zo creëer je eenvoudig Franse balkons met RVS glas of RVS balustrades.